top of page

Üdvözlünk a csapat hivatalos oldalán!

SLASZ

"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."​
(Bill Shankly)​​

Hírek

Előző mérkőzés

Bábony Nágocs S.E. - Balatoni Vasas 0:6

Nágocs, 80 néző

Következő mérkőzés

NYÁRI SZÜNET!​

Kattanj velünk a Facebook-ra!

Utolsó meccs, nyári szünet...

2012. június 19.

A hétvégén hazai pályán játszottuk utolsó mérkőzésünket a 2011/2012-es idényben. A találkozó vendég sikert hozott. Az utolsó mérkőzésünk után elkezdődött a nyári szünet. KÖSZÖNJÜK minden egyes hazai szurkolónknak a buzdító szavakat!

Most a jövő építése a cél, és egy stabil, eredményes csapat alakítása.

Hajrá Bábony! Hajrá Nágocs!

 

Az utolsó mérkőzésre készülve...

2012. június 15.

A csapat kisebb, nagyobb sikerek után, az utolsó meccse elé néz a 2011/2012-es bajnoki szezonban. Az idegenben elszenvedett vereség után (Balatonszentgyörgy), most egy jó szerepléssel szeretnénk búcsúzni a hazai közönségünk előtt.

Aki szeretne velünk együtt búcsúzni a 2011/2012-es bajnoki évtől, azt szívesen várjuk vasárnap a pálya szélére!

Végre egy megérdemelt győzelem...

2012. május 29.

A hosszú hétvégén Igalba látogatott csapatunk. A mérkőzés már a kezdetektől egy hajtós meccset eredményezett, amelyben itt is, ott is sok-sok helyzet kecsegtetett. A félidőre végül (szerencsére) mi vonultunk előnnyel (0-2), amely teljes mértékben megérdemelt volt. A második félidő elején részben elfáradtunk, részben beleszürkültünk a játékba, így Igal együttese egyenlíteni tudott.
A CSAPAT kitartása és kűzdeni akarása azonban nem vallott kudarcot és ennek eredményeképpen a 88. percben Budai Dávid révén megszereztük a győzelmet jelentő találatunkat is. A következő mérkőzésen a 3. helyen álló Kéthely együttesét fogadjuk hazai pályán.

Szoros küzdelemben újabb vereség...

2012. május 22.

Vasárnap a Balatonszemes együttesét láttuk vendégül hazai pályán. Az első félidei biztató játékunk után sajnos a második félidőben a helyzeteit jobban kihasználó balatonszemesi alakulat elvitte tőlünk a 3 pontot.

Hétvégén felnőtt csapatunk Igalba utazik, ahol szintén elkél a biztatás. Pünkösd hétfőn pedig Nágocson rendezik meg újra a Kék-Tó Öregfiúk Bajnokság újabb fordulóját. Szóval eseménydús hétvége elé nézünk újra...

 

Egy hajtós mérkőzés...

2012. május 15.

Balatonberény ellen álltunk ki május 6-án hazai pályán. A mérkőzés elég felfokozott hangulatban inult, kétszer is vezetni tudtunk, de sajnos a vezetést nem tudtuk megőrizni a szünet előtt. A második félidőben elfogyott az erőnk és szét is esett a csapat, így sajnos vereség lett a vége.

Kék-Tó Öregfiúk Bajnokság Nágocson!

2012. április 28.

A hosszú hétvégén sem maradnak mérkőzés nélkül a szurkolóink, mivel 2012. április 30-án (hétfő) öregfiúk mérkőzést tekinthetnek meg a nágocsi futballpályán.

 

 

 

Súlyos vereség Somogyjádon...

2012. április 28.

A múlt hétvégén Somogyjádra látogattunk. Már a mérkőzés kezdete előtt "meg voltunk lőve", mert sok játékosunk hiányzott az alap csapatból. Ennek ellenére felvettük a kesztyűt és a legjobb tudásunk szerint mentünk fel a pályára. Az első félidei jó játékunkat egy jogtalan 11-es követte, amelyet sajnos a somogyjádi együttes értékesített is annak rendje és módja szerint. Így 1 gólos hátránnyal vonultunk be az öltözőbe a félidőre. A második félidőben viszont elfogyott az erőnk a mély talajú pályán és cserelehetőség híján a hazai együttes szinte 5 perc alatt lenullázott minket. A mérkőzésben nem volt benne ez a nagy arányú vereség, de kétségtelen, hogy a Somogyjád csapata megérdemelten tartotta otthon a 3 pontot. Nincs mit tenni, készülünk a következő hazai mérkőzésünkre, amely 2 hét múlva esedékes.

 

 

Egy érdekes hazai mérkőzés...

2012. április 18.

A hétvégén Fonyód ellen léptünk pályára hazai környezetben. A mérkőzés kezdetekor már 2 érdekesség is fellelhető volt a csapatok felállását tekintve, mert mind a Fonyódnál, mind nálunk is mezőnyjátékos állt a kapuban.  Eddigi legrosszabb játékunkkal fűszerezve telt az első félidő (rengeteg eladott labda és enervált játék). A vendég csapat viszont szerencsére ugyanolyan rosszul játszott, így csak 1 gólos hátránnyal indultunk szünetre. A második félidő meghozta az izgalmakat, csak sajnos nem úgy, ahogyan mi szerettük volna. Volt kiállítás, "kapuscsere", és még pár gól is. A végeredmény pedig 1:3 lett a Fonyód javára és megannyi "összeveszés"...

Linkgyűjtemény

NSO.HU

Somogy Sportja

Fürge Nyuszi

Megosztás a Facebook-on:

Meszeléstechnika...

Öregfiúk mérkőzés

Andocs Nágocs - Visz

Időpont: 2012. május 28. (Hétfő) 17:00

Helyszín: NÁGOCS futballpálya

Bábony Nágocs S.E.

bottom of page